Aannemersbedrijf Remko is een kleinschalig bedrijf dat is gevestigd in Weesp en sinds 1999 actief. Door jarenlange ervaring in nieuwbouw, (ver)bouw, restauratie en renovatietrajecten kunt u er zeker van zijn dat uw aannemer raad weet met elke situatie en vakkundig, professioneel en zorgvuldig te werk gaat. Door efficiënt om te gaan met materialen en kennis zijn wij in staat om kwaliteit en prijs op elkaar af te stemmen.

Onze voordelen ten opzichte van grote aannemers is dat we flexibel zijn. Om kwaliteit van onze diensten te waarborgen, dient vooruit gekeken te worden. De bouw verandert immers doorlopend d.m.v. nieuwe technieken, nieuwe ontwerpen, andere inzichten.

Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Wij gaan graag met u om de tafel zitten voor het bespreken van uw verbouwing, hierdoor kunnen we maatwerk leveren en natuurlijk denken we graag met u mee.

Bij ons wordt er uitsluitend gewerkt met vaste leveranciers en vakbekwame onderaannemers. De onderlinge communicatie maar ook het contact met u speelt hierin een belangrijke rol, op deze manier kunnen wij maximaal inspelen op uw wensen.

U heeft een idee? Wij denken graag met u mee!